Тарас Бурган – англомовний юрист в Україні

Головна/ ПРО ТАРАСА БУРГАНА
Тарас Бурган

Завантажити v-card

Тарас Бурган зосереджує свою діяльність у сферах банківського, корпоративного та майнового законодавства. Пан Бурган представляє банки та фінансові установи у проектах кредитування корпоративних клієнтів; іноземних та місцевих інвесторів в питаннях придбання чи продажу існуючого бізнесу; інвестиційні фонди, забудовників та заможних приватних осіб в операціях з нерухомістю. За плечима в Тараса Бургана 15 років досвіду в банківській сфері, справах злиття та поглинання, нерухомості та судових розглядів.

У 1997 році пан Бурган з відзнакою закінчив юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Після цього він продовжив здобувати освіту закордоном.

Тарас Бурган отримав ступінь магістра права в університеті Кембридж та магістра права в Колумбійському університеті.

Тарас Бурган родом зі Львова, але понад 10 років провів в Києві, працюючи юристом у відомих міжнародних юридичних фірмах, представляв світових та регіональних клієнтів у складних справах з бюджетами у десятки мільйонів доларів. Повернувшись до Львова у 2006 році він був призначений радником мера і згодом став керівником новоствореного управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій у Львівській міській раді. Впродовж двох років роботи пан Бурган та його команда реалізували з десяток визначних проектів для міста. Тарас Бурган також отримав особливу подяку від мера Андрія Садового за вагомий внесок в приготування міста до футбольного чемпіонату УЄФА Євро-2012.

В 2012 році пан Бурган, досвідчений український юрист, який також допущений до практики в якості адвоката та радника з юридичних питань у штаті Нью-Йорк, заснував у Львові власну юридичну фірму. За словами клієнтів, Правнича канцелярія Тараса Бургана – бутикова фірма, в якій працюють ефективні професіонали. Тут шукають особливий підхід до кожного клієнта та кожної справи. «Ми розуміємо потреби наших клієнтів і оскільки ми орієнтовані на результат – ми пропонуємо практичні та доступні вирішення», – каже пан Бурган.

З 2017 року пан Бурган співпрацює з Міжнародною Фінансовою Корпорацією (МФК) в якості юрисконсульта по ряду проектів: Аграрні розписки в Україні (2017-2020 роки), Розвиток доступу аграрного сектору України до ринків капіталу (з 2021 року), Реформа фінансування на основі активів (ABF) в Україні (з 2023 року).

Тарас Бурган часто виступає на різних професійних семінарах та конференціях. Також, він є автором чи співавтором багатьох правових статей та публікацій (доступних в Інтернеті). У вільний час Тарас займається плаванням, їздою на велосипеді та катанням на лижах. Оскільки Тарас є заводчиком біґлів, він також надає безкоштовну правову допомогу іншим власникам домашніх тварин.